Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Παράταση ως 30 Ιουλίου του προγράμματος Leader Φωκίδας

Η Αναπτυξιακή Φωκική ανακοίνωσε την παράταση της υποβολής φακέλων υποψηφιότητας των τελικών αποδεκτών του προγράμματος Leader, εως την Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014 (και ώρα 14:30). 
Οι επενδυτικές προτάσεις υποβάλλονται στην έδρα της Ο.Τ.Δ. (Γιδογιάννου 37 στην Άμφισσα Φωκίδας), είτε ιδιοχείρως, είτε με συστημένη ταχυδρομική επιστολή, είτε με ταχυμεταφορά, υπόψη κας Ιωάννας Θεοχαροπούλου (Γραμματεία της Ο.Τ.Δ.).

Η παράταση αυτή, αποτελεί την τελευταία της τρέχουσας πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από το θεσμικό πλαίσιο εφαρμογής του προγράμματος και συγκεκριμένα της ΚΥΑ 401/10-03-2010 (ΦΕΚ 335/Β΄/30-03-2010) όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.
Κατά τα λοιπά ισχύει η 4η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος όπως αυτή έχει δημοσιευθεί στον τοπικό τύπο και στην ιστοσελίδα της ΟΤΔ (anfo.gr).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...