Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΟΙΟΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΡΚΑ

Archaeos Pteryx

(1) Η ΕΕ πριν 10-15 χρόνια έδωσε οδηγίες και ποσοστώσεις για ΑΠΕ.                                  (2) Η Ελλάδα όλως περιέργως έβγαλε τα Υδροηλεκτρικά της από τον υπολογισμό.              (3) Διάφοροι επιχειρηματίες είδαν ευκαιρία για εύκολο επιδοτούμενο χρήμα.
(4) έγινε νόμιμη η αρπαχτή το 2010 με τον Νόμο Μπιρμπίλη.
(5) Βρήκαν χάρτες με τους αέρηδες στην Ελλάδα. Οι αέρηδες είναι πιο χρήσιμοι για να εισπράττουν, παρά για να ηλεκτροδοτούν.
(6) Κάπως έτσι μοίρασαν την Ελλάδα μεταξύ τους οι ντόπιοι επιχειρηματίες… παρέα με ξένες εταιρίες. Πχ Μυτιληναίος Ιμπερντρόλα στο Ανατολικό Αιγαίο. EDF Κοπελούζος στην Κρήτη κλπ.
(7) έκαναν αιτήσεις (χωρίς να ξέρει κανεί τίποτα — με εξαίρεση κάποια μιλημένα λαμόγια στην Αυτοδιοίκηση).
(8) πήραν τις πρώτες άδειες από την ΡΑΕ –κανείς χαμπάρι.
(9) έκαναν μελέτες περιβαλλοντικών επιπώσεων της πλάκας, αλλά μαθεύτηκε.
(10) Παίρνουν εγκρίσεις από το ΥΠΕΚΑ όλοι.
(11) μετά άδειες εγκατάστασης από την Περιφέρεια — εκεί χοντραίνει γιατί συχνά καταπατούν — να τα δασικά, να τα χορτολιβαδικά κλπ.
Αρα, υπεύθυνοι είναι οι Βουλευτές Πασοκ ΝΔ που ψήφισαν τον Νόμο Μπιρμπίλη. Η ΡΑΕ που εγκρίνει κάθε μαλακία. Το ΥΠΕΚΑ που εγκρίνει κάθε παπαριά. Και όλη η διοίκηση που ελέγχεται από 4-5 μαφιόζους.
ΕΣΥ και ΕΓΩ πληρώνουμε και τα τρώμε στην μάπα!

ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΩ
Δημητρης Καμμενος
 petrosdiver

by olympia spyr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...