Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Βούλτεψη: Ο Ελληνας πρέπει να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ γιατί ειναι μικρότερος απο το ΕΕΤΗΔΕ+ΦΑΠ kαι γιατί«Λεφτά δεν υπάρχουν»

Γράφει ο petrosdiver.
Σύμφωνα λοιπόν με την κυβερνητική εκπρόσωπο Σοφία Βούλτεψη οι ιθαγενείς θα πρέπει να σκύψουν ...το κεφάλι και να πάνε να πληρώσουν (έχουν δεν έχουν), έναν παράνομο, άδικο, καταχρηστικό και αντισυνταγματικό φόρο που σκοπό έχει την ικανοποίηση των τοκογλύφων δανειστών μας και την εκποίηση- δήμευση της ιδιωτικής περιουσίας, επειδή λέει είναι μικρότερος από το προηγούμενο ΕΕΤΗΔΕ και επειδή ο Τσίπρας δεν της λέει με σαφήνεια τι ακριβώς θα φορολογήσει όταν θα γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Το να μην πληρώνει κανείς κανέναν φόρο δεν υπάρχει» ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον ΣΚΑΙ η Σοφία Βούλτεψη η οποία παράλληλα έσπευσε να κατηγορήσει τον ΣΥΡΙΖΑ για ασάφεια: «Τι θα φορολογήσει, τον πλούτο; τη μικρή, τη μεγάλη την πολύ μεγάλη περιουσία;»
Εξήγησε ότι: «Κάθε μήνα η Ελλάδα πληρώνει 5 δισ. ευρώ σε συντάξεις και μισθούς του δημοσίου. Σε όλα τα κράτη πληρώνουν φόρους». 
Ξεχνώντας φυσικά να αναφέρει το πως φορολογούνται στην ΕΕ και πως στο προτεκτοράτο Ελλάς.
Και τέλος παίρνοντας αποστάσεις από το ΠΑΣΟΚ και το δόγμα Παπανδρέου δήλωσε χαρακτηριστικά το νέο σλόγκαν, με το οποίο θα ανεβεί και ο Αντωνάκης στην ΔΕΘ: «Λεφτά δεν υπάρχουν».

ΣΣ. (Παρακαλώ να ενημερωθεί η κ. Βούλτεψη πάραυτα για το μαλλί. Πετάνε δυο τρίχες αριστερά κι άλλες δυο είναι αφορμάριστες).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...