Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Με το μυαλό στις «σκλάβες του σεξ» σφάζουν οι ισλαμιστές μακελάρηδες της ISIS!

σκλαβεςΌσα επιχειρήματα και αν προσπαθήσουν να εφεύρουν προκειμένου να νομιμοποιήσουν τις κτηνωδίες τους, η αλήθεια είναι ότι οι χαμηλόβαθμοι τζιχαντιστές δεν πολεμούν για κάποιο ανώτερο ιδανικό αλλά πολύ απλά για την ικανοποίηση των αρρωστημένων σεξουαλικών ορέξεων τους.

Ο Βρετανός ιμάμης και υποστηρικτής της ISIS, Abu Baraa, στα διάφορα κηρύγματά του επιχειρηματολογεί υπέρ των φρικαλεοτήτων που διαπράττουν οι ισλαμιστές μακελάρηδες και μιλάει για τη δημιουργία του Χαλιφάτου. Εξηγεί ότι ήταν σωτήρια για τους μουσουλμάνους, καθώς επί 90 χρόνια (το διάστημα δηλαδή που ακολούθησε τη διάλυση του τελευταίου χαλιφάτου) «υπέφεραν» από τυράννους, ζούσαν στο «σκοτάδι» και ακολουθούσαν «ανθρώπινους» νόμους.

Παράλληλα, καλεί όλους τους «πιστούς» να πολεμήσουν για τα ιδανικά του Χαλιφάτου, ώστε αυτό να εξαπλωθεί με τη «βοήθεια του Αλλάχ» σε όλο τον κόσμο. Προσπαθώντας να πείσει τους μουσουλμάνους να λάβουν μέρος στη τζιχάντ τους υπόσχεται επίσης έναν «φορολογικό παράδεισο», καθώς στο Χαλιφάτο δεν θα χρειάζεται πλέον να πληρώνουν υπέρογκους φόρους.

Ωστόσο, όσα επιχειρήματα και αν παρουσιάσει, γνωρίζει πολύ καλά πως αυτό που θα κινητοποιήσει τους ισλαμιστές περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο είναι η εξασφάλιση συνεχούς και βρώμικου σεξ.

Είναι πλέον προφανές ότι οι μουσουλμάνοι αυτοκτονούν και ανατινάζουν τους εαυτούς τους για το σεξ. Εισβάλλουν σε χώρες και δολοφονούν αθώους ανθρώπους για το σεξ. Καταπιέζουν το μισό πληθυσμό της γης για το σεξ. Όχι μόνο οι γυναίκες και τα παιδιά, αλλά ούτε οι κατσίκες, οι γάιδαροι και οι καμήλες δεν είναι ασφαλείς, όταν οι μουσουλμάνοι θέλουν να ικανοποιήσουν τις μόνιμα ακόρεστες σεξουαλικές τους ανάγκες.

Δεν υπάρχει καμία κοινωνία σε ολόκληρο τον κόσμο που να μπορεί να ανταγωνιστεί τις μουσουλμανικές κοινωνίες στην σεξουαλική διαστροφή: παιδεραστία, σοδομισμός, βιασμός, ομοφυλοφιλία, κτηνοβασία, πορνογραφία κ.α..

Έτσι, λοιπόν, ο Abu Baraa κρατάει το δυνατό του χαρτί για το τέλος: με τη δημιουργία του Χαλιφάτου οι μουσουλμάνοι θα μπορούν και πάλι να έχουν σκλάβες του σεξ!

by spitha80 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...