Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

ΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ!

«Οι "λογιστές του θανάτου" υπολογίζουν πορνεία και ναρκωτικά ως επίσημο δημόσιο πλούτο. 
Έπειτα από γερμανική απαίτηση, τα έσοδα από την πορνεία και τα ναρκωτικά θα περιλαμβάνονται πλέον στο ΑΕΠ των χωρών της ΕΕ, για να κλείσει λέει η τρύπα του χρέους!!! 
 Και εις ανώτερα λοιπόν. 
Γνωρίζουν οι λογιστές του ευρωιερατείου ότι η κρίση αυξάνει την πορνεία και τα ναρκωτικά. Ευκαιρία λοιπόν να εξυγιάνουν το χρηματοπιστωτικό τους σύστημα, για περισσότερα κέρδη» Μην ξεχάσετε κύριοι μερκελόδουλοι και αφήσετε στην απέξω την παιδική πορνογραφία, τον φετιχισμό, την εφαψιομανία, την παιδοφιλία, τον μαζοχισμό, τον σαδισμό, την ηδονοβλεψία, την τηλεφωνική σκατολογία, τη νεκροφιλία, την ζωοφιλία ή κτηνοβασία, την κοπροφιλία, την ουροφιλία και προς θεού μια και κάνετε τη μεγάλη θυσία να σώσετε μ' αυτόν τον τρόπο την Πατρίδα, μην ξεχάσετε να βγάλετε στο κλαρί τις μάνες, τις γυναίκες σας και τα παιδιά σας και προ παντός μην ξεχάσετε εντέλει κι εσείς να πάτε να γ@........ 
Βέβαια, ευτελές το οικονομικό όφελος στην προκειμένη περίπτωση, πλην, όμως, μάζευε κι ας ειν' και ρόγες... Ό,τι ποσό εισπράξουμε, σκοπό ιερό εξυπηρετούμε... ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ! 
Για την Ελλάδα ρε γαμώτο!


Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...