Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Απολύονται οριστικά παραμονές χριστουγέννων οι αγωνιζόμενες καθαρίστριες του Υπ.Οικ.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ. καταγγέλλει: 
«Την πλέον προκλητική αναλγησία απέναντι στις αγωνιζόμενες καθαρίστριες, εμφανίζουν τα αρμόδια Υπουργεία, προχωρώντας ουσιαστικά στην οριστική τους απόλυση παραμονές Χριστουγέννων. Με ανάρτηση στο site του ΑΣΕΠ, ενημερώθηκαν για την διακοπή ουσιαστικά του καθεστώτος διαθεσιμότητας και την οριστική Απόλυσή τους !!» 
Η Ευαγγελία Αλεξάκη αναφέρει στην "εφημερίδα των Συντακτών":
«Η κυβέρνηση μας επιφύλασσε χριστουγεννιάτικο δώρο. Δεκαέξι μήνες στο δρόμο δεν σκοπεύουμε να τα παρατήσουμε. Δεν είμαστε νεαρά κορίτσια να προσπαθήσουμε να βρούμε δουλειά κάπου αλλού. Υπάρχουν γυναίκες 60 ετών, που δεν έχουν τη δυνατότητα ούτε να δουλέψουν ούτε να βγουν σε σύνταξη. Είναι σαν να ανοίγουν έναν λάκκο και να μας πετάνε μέσα».Οι εφοριακοί εκφράζουν τη συμπαράστασή τους και μέσω της Ομοσπονδίας τους καλούν τον υπουργό Οικονομικών αλλά και όλους τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους κρατικούς φορείς να προχωρήσουν σε αντιμετώπιση του όλου ζητήματος και απαραίτητα μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής τους στη δικαιοσύνη στις 25.2.2015. «Ας δείξουν στοιχειώδη ευαισθησία στις γυναίκες αυτές που ο αγώνας τους έγινε σύμβολο τόσο σε επίπεδο Ελλάδας όσο και Ευρώπης», αναφέρουν από την ΠΟΕ-ΔΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...