Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Ο Σούλτς και οι "νουθεσίες" του

Γράφει ο petrosdiver

Είναι κάτι παραπάνω από φανερός πλέον ο εκνευρισμός και η αγωνία των  "εταίρων" μας στην Ευρώπη. 

Από την μιά οι "νουθεσίες" Σούλτς προς την Αθήνα να μην βγει εκτός γραμμής από την πολιτική της ΕΕ απέναντι στην Ρωσία και απο την άλλη διάφορες δηλώσεις αξιωματούχων με δημοσιεύματα που επαναφέρουν την πιθανότητα ενός Grexit, δείχνουν τον πανικό τους. Τους είναι αδιανόητο πως η σημερινή κυβέρνηση της Ελλάδας ασκεί εξωτερική πολιτική χωρίς να τους ρωτάει δίνοντάς τους και το μήνυμα ότι "υπαρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια''.

Η ΕΕ δεν έχει την αποκλειστικότητα και δεν αποτελεί τον ένα και μοναδικό "σωτήρα" σ' αυτή την Ήπειρο. Θα πρέπει να αντιλειφθούν οι "εταίροι" μας, πως υπάρχουν και άλλοι "εταίροι" εκτός ΕΕ που κάλλιστα θα μπορούσαν να μας βοηθήσουν σε μία δύσκολη περίσταση όπως η σημερινή.

Τέλος θα ήθελα να επισημάνω κάτι σχετικά με τις "νουθεσίες" του κ. Σούλτς. Θα πρέπει κάποιος να υπενθυμίσει σ' αυτόν τον κύριο ότι το αφεντικό του ο Σρέντερ... Ναι ο γνωστός Σρέντερ, ο πρώην Καγγελάριος με τον οποίον έστηναν ΜΑΖΙ τις Σημιτομπίζνες των υποβρυχίων, είναι εκτός γραμμής και απέναντι στην πολιτική γραμμή της ΕΕ για την Ρωσία και σαν στέλεχος της GASPROM συνεργάζεται με τον Πούτιν.

Kαι δεν είναι ο μόνος... Ας κοιτάξει λοιπόν πρώτα τα οίκου του γιατί θα αρχίσουμε να τον ..."νουθετούμε" εμείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...