Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Φωκίδας

Μετά την καταβολή του έκτακτου βοηθήματος των 1000 ευρώ στους ατομικούς λογαριασμούς των 19 (από τους 25) εργαζομένων του γηροκομείου Άμφισσας που είχαν τις προϋποθέσεις, με πρωτοβουλία των τελευταίων, έγινε συνάντηση με τον βουλευτή Φωκίδας κ. Ηλία Κωστοπαναγιώτου και με εκπρόσωπο της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Φωκίδας.

Οι εργαζόμενοι ευχαρίστησαν τον κ. Κωστοπαναγιώτου για το ενδιαφέρον και τις προσπάθειες του προς επίλυση των δύσκολων προβλημάτων που ακολουθούν το γηροκομείο.
Ο βουλευτής ενημέρωσε ότι το έκτακτο αυτό βοήθημα δίνεται από το Υπουργείο Εργασίας σε εφαρμογή σχετικής νομοθετικής διάταξης, που είχε αδρανοποιηθεί την περίοδο διακυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και  ενεργοποιήθηκε εκ νέου από τη  σημερινή κυβέρνηση.
Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κ. Κωστοπαναγιώτου και η οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ Φωκίδας γνωρίζοντας ότι αυτό είναι το ελάχιστο που μπορέσαμε  να κάνουμε, συνεχίζουμε τις προσπάθειες μας κόντρα στις γνωστές Κασσάνδρες της καταστροφολογίας. Επόμενο βήμα η εξόφληση μέρους των δεδουλευμένων των εργαζομένων μέσω του ΕΟΠΠΥ.
Παράλληλα, επιμένουμε στην προώθηση λύσεων στα προβλήματα που οι κυβερνήσεις και διαχρονικά οι τοπικοί άρχοντες από την αρχή της λειτουργίας του Γηροκομείου δημιούργησαν  με τελική κατάληξη το κλείσιμο και την διαδικασία διάλυσης της τεράστιας περιουσίας που οι ευεργέτες άφησαν για συγκεκριμένο σκοπό στην κοινωνία της περιοχής.

23/8/2017

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Φωκίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...