Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Δυο χαρούμενα αθλητικά γεγονότα

Ας αρχίσω με το Μπάσκετ μπωλ 3χ3 που ξεκίνησε τις 31 Ιουλίου 2017.
Αυτό που εγώ θεώρησα ως εξαιρετικό γεγονός, ήταν ότι με το που άνοιγα το παράθυρο του σπιτιού μου μπορούσα να ακούσω όλον τον ενθουσιασμό που επικρατούσε στο απέναντι γηπεδάκι.

Ενθουσιασμός πότε από τις φωνές παρότρινσης των ίδιων των παικτών, πότε από φωνές απογοήτευσης όταν η μπάλα δεν έμπαινε στο καλάθι και πότε σαν ενθουσιώδεις κραυγές όταν η πορεία της μπάλας κατέληγε σ’ αυτό!
Και μόλις έκανα μερικά μόλις βήματα από το σπίτι μου, εγώ ο ίδιος, πατούσα το τεραίν και απολάμβανα στην πραγματικότητα αυτό που πριν λίγο σας περιέγραψα.
Η εβδομάδα πέρασε και η τελική ημέρα έφτασε με όλους αυτούς τους υπέροχους τελικούς που είχαμε την τύχη να παρακολουθήσουμε.
Εγώ από καρδιάς θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ προσωπικά όλους όσους ενεπλάκησαν στην διοργάνωση, ξεκινώντας από τους παίκτες, τους διοργανωτές, τους χορηγούς, τους διαιτητές και φυσικά τους συμπολίτες μας που με την αθρόα προσέλευσή τους έδωσαν ξεχωριστό χρώμα και αίγλη στους αγώνες.
Εύχομαι σε όλους να είναι καλά και να μπορέσουν να ζήσουν ξανά αυτή την υπέροχη εμπειρία και το 2018.
Στην συνέχεια θα ήθελα να κάνω μια μικρή αναφορά και στα «Πύθια 2017».
Το πρώτο που θα ήθελα να επισημάνω είναι η άρτια από κάθε πλευρά διοργάνωση και οφείλω να ευχαριστήσω όλους όσους δούλεψαν σκληρά στα παρασκήνια και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να θαυμάσουμε όλοι εμείς μια άψογη εκδήλωση.
Αποτέλεσμα όλης αυτής της προσπάθειας, τα χαμόγελα ικανοποίησης από όλους. Ακόμη και αυτοί που δεν κέρδισαν κάποιο μετάλλειο βγήκαν κερδισμένοι με τον σεβασμό και την φιλία των αντιπάλων τους και έχοντας αποκτήσει την εμπειρία από μια τέτοια άψογη διοργάνωση.
Προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω, ξεχωριστά έναν προς έναν, όλους εκείνους που βοήθησαν στην επιτυχία και αυτής της διοργάνωσης.



Ο Πρόεδρος της ΔΚ Ιτέας
Τεντ Γουώρθ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...