Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Τοπικού Συμβουλίου ΙΤΕΑΣ

Παρακαλούμε όπως στις 24 Οκτωβρίου 2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 18:00 προσέλθετε στην Ιτέα και στην αίθουσα των συνεδριάσεων της Δημοτικής Ενότητας του Δήμου Δελφών, σε δημόσια τακτική συνεδρίαση, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 88 του Ν. 3852/2010 με θέματα ημερήσιας διάταξης :

  • 1. Επί αιτήσεως κ. Μαλάκη Νικολάου του Χρήστου σχετικά με αλλαγή σήμανσης του αγροτικού δρόμου (από Παπαπαναγιώτου προς Περιφερειακό) σε δρόμο διπλής κατεύθυνσης. 
  • 2. Επί αιτήματος κ. Κόζαρη Κωνσταντίνου για την απομάκρυνση στάθμευσης λεωφορείων και βαρέων οχημάτων επί των οδών Παπαπαναγιώτου & Μηλιώνη στην Πλ. Ιτιάς. 
  • 3. Επί αιτήματος κ. Κόζαρη Κωνστναντίνου σχετικά με την διευθέτηση όμβριων υδάτων στην διασταύρωση των οδών Παπαπαναγιώτου & Μηλιώνη.
  • 4. Συμπλήρωση της υπ΄ αριθμ. 10/38/2017 απόφασης του Τοπικού Συμβουλίου σχετικά με προτάσεις για το «Τεχνικό Πρόγραμμα της Δ.Κ. Ιτέας έτους 2018».

Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου 

της Δημοτικής Κοινότητας Ιτέας
ΓΟΥΩΡΘ ΤΖΩΝ-ΤΑΟΥΝΣΕΝΤ 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...