Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

ΣΥΡΙΖΑ: Ανήθικες οι προσφυγές πρώην βουλευτών για αναδρομικά

Σε ανακοίνωσή του με αφορμή δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, το οποίο κάνει λόγο για προσφυγές δεκάδων πρώην βουλευτών με αίτημα την εξίσωση των αποδοχών τους με αυτές του προέδρου του Αρείου Πάγου, αναδρομικά από το 2009 και ότι συνολικά οι προσφυγές αυτές ανέρχονται σε 160 και ήδη έχουν δικαιωθεί οι 100, ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για «ντροπιαστική» πράξη σε «συνθήκες κρίσης».
Ειδικότερα στην ανακοίνωση τονίζεται ότι: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε τοποθετηθεί έγκαιρα και με σαφήνεια σχετικά με τις προσφυγές πρώην βουλευτών στα δικαστήρια, για την εξίσωση των αποδοχών τους με αυτές του προέδρου του Αρείου Πάγου, αναδρομικά από το 2009 και μετά, καταδικάζοντας αυτή την πράξη ως ντροπιαστική σε συνθήκες κρίσης» και προσθέτει: «Είχαμε καλέσει, ήδη από το 2011, όλους όσοι προσέφυγαν, να αποσύρουν κάθε διεκδίκηση. Η συγκεκριμένη κίνηση μπορεί να είναι νόμιμη, αλλά δεν είναι καθόλου πολιτικά ηθική».
Σύμφωνα μάλιστα με το δημοσίευμα το ποσό που θα κληθεί να δώσει το δημόσιο κυμαίνεται κατ’ ελάχιστο από 15 εκατ. ευρώ και μπορεί να φτάνει ακόμη και στα 50 εκατ. ευρώ, εφόσον εκδικαστούν και τελεσιδικήσουν όλες οι προσφυγές.
Μεταξύ αυτών υπενθυμίζεται ότι συγκαταλέγεται και ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...