Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού με ακραία καιρικά φαινόμενα

ΑΠΟ ΕΜΥ/ΕΜΚ
Ελληνικό, 22-10-2017/1030 C
Α.Α. 30/2017

ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ (23-10-17) ΚΑΙ
ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΑΠΟ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ.
ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΟΥΝ:
  • A. ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ (23-10-17).
    ΑΡΧΙΚΑ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ, Η ΗΠΕΙΡΟΣ, Η ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, Η ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Η ΘΡΑΚΗ, ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ Η ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ.
  • B. ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ (24-10-17)
    Η ΘΡΑΚΗ, ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Η ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (ΚΥΡΙΩΣ Η ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ), ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΟΙ ΣΠΟΡΑΔΕΣ.
  • Γ. ΟΙ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΤΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ (25-10-17)
ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΑΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...