Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Ο κ. Μπούγας και οι «απλωμένες μπουγάδες» της παράταξής του



Με αφορμή το άρθρο-«ηχηρή παρέμβαση» (!)- του π. Βουλευτή κ. Ι. Μπούγα με τίτλο «Το τελευταίο Φθινόπωρο των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ», στην εφημερίδα «Η Ώρα της Φωκίδας», 03-11-2017.
Κε Μπούγα μου:
1.       Μια χαρά αντιμετωπίζει η κυβέρνηση «τα σοβαρά και μεγάλα ζητήματα της χώρας, αλλά και τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών». Ευτυχώς για το λαό, ΔΕΝ πρόκειται να χάσει τις εκλογές του 2019.

2. Αν βιώνουμε «όλοι οι Έλληνες» κάτι είναι τη χρεοκοπία της χώρας και τη διάλυση της ελληνικής κοινωνίας που είναι δικό σας, και των συνεταίρων σας του ΠΑΣΟΚ, έργο. Κανενός άλλου. Και ως προς το «όλοι», όχι ακριβώς. Τα μεσαία και τα χαμηλά στρώματα «βιώνουμε τις συνέπειες της καταστροφικής πολιτικής» σας.
3. Η χειρότερη κυβέρνηση της χώρας είναι αυτή που την χρεοκόπησε, και ήταν της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Ξεχνάτε, μου φαίνεται.
4.  Το πάθος για την καρέκλα είναι δική σας ασθένεια. Και σας καίει πολύ που έχετε χάσει την κουτάλα.
5.  Ψέματα λέγατε εσείς στο λαό για τα δήθεν κατορθώματά σας στην ΕΕ, τη δήθεν ανάπτυξη, τη δήθεν πρόοδο, που κατέληξε σε μία παταγώδη αποτυχία και στη χρεοκοπία της χώρας και της δική σας. Και στην τελική, με σας δεν έχει κανέναν λογαριασμό ο Σύριζα. Με τον λαό έχει και θα τον κλείσει. Το δυστύχημα για σας είναι ότι ο λαός καταλαβαίνει και σας έχει γυρίσει την πλάτη. Κι αν δεν ήταν οι στημένες δημοσκοπήσεις να τις έχετε να σας δίνουν «κουράγιο», μπορεί να είχατε ήδη πέσει στην κατάθλιψη και σε τίποτα … «ψυχοφάρμακα» (πολιτικά, πάντα).
6.  Ελάτε τώρα που θα μας μιλήσετε εσείς για απαξίωση της Δικαιοσύνης! Έλεος!
7. Για την υγεία, τι καημό έχετε; Εσείς τα διαλύσατε όλα, σας ενοχλεί που τώρα άρχισε να ξαναλειτουργεί; Ή θα μας πείτε και σεις για τη … «χολέρα» του «Έλενα»; 8. Για την Παιδεία τι σας ενοχλεί; Ότι επαναπροσλήφθηκαν όσοι απέλυσε ο αρχηγός σας; Ότι τα σχολεία λειτουργούν με δάσκαλους και καθηγητές; Ότι όπου σημειώνονται ελλείψεις, καλύπτονται γρήγορα; Ότι, εκεί που εσείς είχατε φροντίσει να αδειάσετε τα ταμεία, ο Σύριζα βρήκε και κάλυψε τα κενά στην εκπαίδευση; Ότι εσείς 15 χρόνια δεν καταφέρατε να προκηρύξετε ούτε μία θέση για το ΤΕΙ και ο Σύριζα αμέσως έφερε 5 θέσεις;
9. Μ’ αρέσει αυτό που γράφετε: «Όσο κι αν ψελλίζουν οι βουλευτές και υπουργοί ότι τίποτα δεν έχει χαθεί για τα κόμματα της συγκυβέρνησης, όσο κι αν χαλκεύουν τις δημοσκοπήσεις τα φερέφωνα της εξουσίας, γνωρίζουν άριστα ότι η ετυμηγορία του λαού στις κάλπες θα είναι αδυσώπητη». Γελάνε και τα παγκάκια από τη σύγχυση που έχετε πάθει! Για σκεφτείτε: με 40% συσπείρωση ο Σύριζα και σας έχετε από κοντά, στις 10 μονάδες (με δικές σας δημοσκοπήσεις), 2 χρόνια πριν τις εκλογές. Φανταστείτε τι λαχτάρα θα πάθετε όταν μπούμε σε προεκλογική περίοδο και η συσπείρωσή του θα φτάσει το 80%!!!... με τα κιάλια θα τον βλέπετε και θα τρέχετε από πίσω του καταϊδρωμένοι!
10. Πολύ σας έχει καθίσει το στομάχι αυτό το «3%». Ακόμα να το χωνέψετε ότι είναι το μεγαλύτερο κόμμα πια, με τη μεγαλύτερη απήχηση στην κοινωνία. Είναι το κόμμα που έκλεισε 3 αξιολογήσεις (ενώ το δικό σας δεν κατάφερε ποτέ να κλείσει ούτε μία!), είναι το κόμμα που βγάζει τη χώρα από τα μνημόνια και τη χρεοκοπία (ενώ το δικό σας μας οδήγησε και στη χρεοκοπία και στα μνημόνια, remember?).
11. Γουστόζικο και αυτό με το «περνάει το τελευταίο της Φθινόπωρο στην εξουσία». Με αυτό το πλευρό να κοιμάστε!
12. Για το πρόγραμμα: δυστυχώς για σας ΚΑΙ πρόγραμμα έχει ΚΑΙ ξέρει τι του γίνεται. Με το πρόγραμμα αυτό βγάζει τη χώρα από τα μνημόνια και θέτει τα θεμέλια για την ανάπτυξη της χώρας. Αλήθεια, το δικό ας πρόγραμμα ποιο είναι; Γιατί μας το κρατάτε κρυφό;
13. Ποια οργή του κόσμου; Έχετε δει τι γίνεται με τα αναπτυξιακά συνέδρια; Μέχρι και οι δικοί σας παραδέχονται ότι σας έχει πάρει ως και τα «εσωβράκια» ο Σύριζα.
Ιδεοληψίες έχετε εσείς, και εμπάθεια και κόμπλεξ, και σας τρέχει από τα μπατζάκια μάλιστα, και είναι ολοφάνερο!
14. Κοίτα ποιος μιλάει για «φίλους και συγγενείς»!
15. Εκεί που σας βγάζει κανείς το καπέλο είναι που «ακτινογραφείτε» τη σχέση βουλευτή-Νομαρχιακής. Δεν σας μοιάσανε και καλά κάνανε! Άλλος ο ρόλος του ενός, άλλος του άλλου.    
16. Την μεγαλύτερη πολιτική απαξία τη βιώσαμε όταν είχαμε βουλευτές της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, και μάλιστα και υπουργό, που τελικά κατάφεραν, «οι άριστοι», να μας χρεοκοπήσουν! 
17. Καλά, ο Υπουργός Αποστόλου ήταν «παντελώς άσχετος», εσείς οι «παντελώς σχετικοί» γιατί δεν λύσατε τα προβλήματα τόσα χρόνια, και αυτά του Μόρνου, και τα υπόλοιπα ανά τη Φωκίδα; Για εξηγείστε λοιπόν στον λαό της Φωκίδας εσείς κύριε «σχετικέ»;
Εξηγείστε για τα 20 εκατομμύρια ευρώ πεταμένα και φαγωμένα χρήματα  στο Μόρνο, χωρίς να υπάρχει έργο, και τώρα ζητάτε τα ρέστα από την παρανομία αυτή;
18. Αυτό για τα ρουσφέτια ας το αφήσουμε καλύτερα. Δεν σας «παίρνει».
19. Οι πολίτες ζητούν από τον Τσίπρα να συνεχίσει. «Μάσησέ τον και φτύστον», τον παροτρύνουν (ξέρετε ποιον).
20. Ιδιαίτερη πλάκα έχετε όταν προσπαθείτε να μαντέψετε «το μέλλον». Κατά την βέβαιη πρόβλεψή σας ο Τσίπρας καταρρέει από το…2015. Σιγά μην καταρρεύσει! Το 2019 θα γίνουν οι εκλογές, και θα τις κερδίσει με άνεση ξανά.
21. Ο λαός αυτό το έχει σίγουρο. Για το μόνο που δεν είναι σίγουρος είναι το με ποιον αρχηγό θα χάσει η ΝΔ τις εκλογές του 2019! Τα στοιχήματα δίνουν και παίρνουν. Αλήθεια, εσείς ξέρετε;
22. Μ’ αρέσει που «ακόμα δεν τον είδατε…», αυτοδυναμία ονειρεύεστε! Αχ καημένοι μου, λαχτάρα που θα πάθετε!
23. Αλήθεια, για αυτές τις απλωμένες «μπουγάδες» που έχετε ως κόμμα θα μας πείτε τίποτα; Για τη Ζήμενς λέω, τα δανεικά και αγύριστα του κόμματός σας, τα άλλα δανεικά της εφημερίδας στην Κρήτη, για αυτά που βγάζει η έρευνα του Εισαγγελέα και αφορούν τον Γραμματέα σας, για τα ψεύδη και τις συκοφαντίες του αντιπροέδρου σας, για τα «κάθε είδους» papers που όλο δικούς σας βρίσκουνε μέσα… Θα πείτε τίποτα; Έτσι θα πετύχετε την … αυτοδυναμία; Με αυτές τις τακτικές θα κυβερνήσετε;
24. Μόνο καλοκαίρια έχει μπροστά του ο Σύριζα. Άλλοι μπαίνουν σε μόνιμα Φθινόπωρα και βαρείς Χειμώνες. Τη συμπόνια μου.

ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΛΦΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...