Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Λιβύη: Γυναίκες και παιδιά μετανάστες βιάζονται, ξυλοκοπούνται και κρατούνται σε πραγματικά κολαστήρια στη Λιβύη, καταγγέλλει η UNICEF

Η ΚΛΙΝΤΟΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!
Γυναίκες και παιδιά που ξεκινούν το επικίνδυνο ταξίδι για την Ευρώπη για να γλιτώσουν από τη φτώχεια και τους πολέμους στην Αφρική ξυλοκοπούνται, βιάζονται και λιμοκτονούν κατά την κράτησή τους σε πραγματικά κολαστήρια στη Λιβύη, κατήγγειλε σήμερα η UNICEF.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Απειλή διπλωματικού επεισοδίου μεταξύ Γερμανίας και Τουρκίας

Στα άκρα οδηγούνται οι σχέσεις Γερμανίας – Τουρκίας μετά την απαράδεκτη στάση της δεύτερης να συλλάβει τον γερμανικής και τουρκικής υπηκοότητας δημοσιογράφο της Die Welt. Οι πληροφορίες οτι η Άγκελα Μερκελ έχει εκνευριστεί με τη προκλητική στάση Ερντογάν επιβεβαιώθηκαν σήμερα,

Οι "κινήσεις" του Τσιπρα που εκτοξεύουν στα ύψη τον τουρισμό στην Ελλάδα

Η αρχή εγινε με την έλευση Ομπάμα και την επίσκεψή του στην Ακρόπολη και συνεχίστηκε με το μαγικό "χαρτί" που ακούει στο όνομα Γιάννης Αντετοκούμπο.
Η Ελλάδα δεν έχει βαριά βιομηχανία και ως τέτοιες θεωρούνται ο τουρισμός και ο αθλητισμός. Και αν θέλουμε να το δούμε πιο συγκεκριμένα, παραδοσιακά το άθλημα με τις περισσότερες διεθνείς επιτυχίες είναι το basket και η χώρα από την οποία προέρχονται οι πιο περιζήτητοι τουρίστες μας είναι οι ΗΠΑ.

ΜΑΡΙΝΑ ΙΤΕΑΣ: ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟ

Ο σύλλογος αυτοδυτών Φωκίδος "Κρισσαίος" αποστέλλει την ακόλουθη ανοιχτή επιστολή προς κάθε υπεύθυνο. "Όπως όλοι γνωρίζουμε, η μαρίνα χρόνο με το χρόνο παρουσιάζει όλο και πιο έντονα σημάδια   εγκατάλειψης.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΒΙΒΛΙΟΥ: "ΤΟ Λ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ"

Την Δευτέρα 13 Μαρτίου και ώρα 18.30 στην αίθουσα Τέχνης "Ο ΑΠΕΛΛΗΣ" (Πλατεία Αγ. Γεωργίου Καρύτση 3, ημιόροφος, γρ. 3, Αθήνα), θα γίνει η παρουσίαση του νέου βιβλίου "το Λ των λέξεων και του Λόγου" της Λογοτέχνιδος και Ζωγράφου κ. Νότας Κυμοθόη, από τις εκδόσεις "Οι Ανιάνες".
Γιά περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα: 215 5506 735, 6948864569 και 2130 323 094.

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ: Ευχαριστήριο για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Ο Δήμαρχος Δελφών, ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος και η Επιτροπή Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου, με την παρούσα επιστολή, εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς την Εταιρία Δελφοί – Δίστομο Α.Μ.Ε. για την ευγενική προσφορά της προς τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε, αυτές οι πρωτοβουλίες, αναδεικνύουν την κοινωνική ευαισθησία και την έννοια της προσφοράς, ενώ παράλληλα δημιουργούν συνθήκες αισιοδοξίας.
Ευχόμαστε προσωπική και οικογενειακή υγεία και ευημερία.

Σαρωτικές αλλαγές στην οργάνωση της ΕΛ. ΑΣ. - Η «Άμεση Δράση» μετονομάζεται σε «Άμεση Παρέμβαση» (φωτό)

Η εφαρμογή του νέου Προεδρικού Διατάγματος στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης-αναδιάταξης αστυνομικών υπηρεσιών φέρνει δραματικές αλλαγές στην πιο μάχιμη υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ. στη μάχη κατά της εγκληματικότητας, στην Άμεση Δράση.
Συνδικαλιστές αστυνομικοί κάνουν λόγο για απόπειρα «αποδόμησης» της υπηρεσίας, ενώ στον αντίποδα στελέχη του υπουργείου Προστασίας αναφέρουν πως με τη νέα δομή της η Άμεση Δράση θα ενισχυθεί προς όφελος του πολίτη.

Για να μην ξεχνάμε: Ωμή παραδοχή Βενιζέλου: Δεν είπαμε την αλήθεια γιατί εξυπηρετούσαμε σκοπιμότητες

Αφού το τουρκικό δουλεμπορικό κράτος διακίνησε 2 εκ. Πρόσφυγες, «ανακάλυψε» ξαφνικά κυκλώματα που διακινούν και… πραξικοπηματίες!

Μέλη της οργάνωσης του ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν, που κατηγορείται ότι ενορχήστρωσε το αποτυχημένο πραξικόπημα του Ιουλίου στην Τουρκία, προσπαθούν να περάσουν στην Ελλάδα, παριστάνοντας τους σύρους πρόσφυγες, γράφει η τουρκική Hurriyet.

Τα 8 σημεία της πρότασης της Επιτροπής του ΥΠΕΣ για την αλλαγή του Καλλικράτη

Ολοκλήρωσε το έργο της η Επιτροπή του υπουργείου Εσωτερικών για την αναθεώρηση του προγράμματος «Καλλικράτης». Η πρόταση- πόρισμα της Επιτροπής θα δοθεί στη δημοσιότητα τις επόμενες μέρες, όταν παραδοθεί επίσημα στον υπουργό Εσωτερικών. Στη συνέχεια θα διαμορφωθεί  η τελική πρόταση της κυβέρνησης.

Ανοίγουν τα πανεπιστήμια στους υποψηφίους των ΕΠΑΛ

Γράφει η Κωστοπούλου ΜίναΠρώτη φορά, για τη στήριξη της επαγγελματικής εκπαίδευσης - Με έντεκα νέα τμήματα τα μηχανογραφικά των φετινών Πανελλαδικών

Πρόσβαση για πρώτη φορά στις Ιατρικές σχολές, στις Φαρμακευτικές, στις Αρχιτεκτονικές στα Ναυτιλιακά, στα Οικονομικά τμήματα και τα τμήματα Πολιτικής Επιστήμης, αλλά και σε πολλά τμήματα Θετικών Σπουδών των πανεπιστημίων

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Κομισιόν: Η Τουρκία να σεβαστεί τους κανόνες καλής γειτονίας

Nα σεβαστεί τους κανόνες καλής γειτονίας καλεί την Τουρκία ο Επίτροπος, αρμόδιος για τη διεύρυνση της Ε.Ε., Γιoχάνες Χαν, απαντώντας σε ερώτηση του Έλληνα ευρωβουλευτή, Νίκου Ανδρουλάκη, για την αυξανόμενη τουρκική προκλητικότητα.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από τα Ιτιώτικα Κούλουμα 2017 στο Λιμάνι της Ιτέας.

Χάος στη Μέση Ανατολή

Του Κώστα Μπετινάκη
Καθώς ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ προσπαθεί να εμποδίσει την είσοδο μεταναστών στις ΗΠΑ, τελικά καταφέρνει το αντίθετο αποτέλεσμα...
Το Ιράκ αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα: Οι Αμερικάνοι με τους συνεργάτες τους υποθάλπουν την θρησκευτική διαμάχη, τη δημιουργία ένοπλων ομάδων, τη διάσπαση της χώρας σε κομμάτια, και την τρομοκρατία, η οποία βρίσκει πρόσφορο έδαφος.

Για συγκρότηση, ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, διερευνώνται οι ιδιοκτήτες και διαχειριστές της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας της Πνευματικής Ιδιοκτησίας (ΑΕΠΙ)

Ραγδαίες είναι όπως φαίνεται οι εξελίξεις σχετικά με το σκάνδαλο της ΑΕΠΙ. Η υπόθεση φαίνεται να παίρνει τον δρόμο της δικαιοσύνης, καθώς η εταρία φέρεται να έχει αρνηθεί τον προβλεπόμενο διαχειριστικό έλεγχο, αλλά και για την προσπάθεια μεταφοράς της έδρας της στην Κύπρο.
Το πόρισμα τόσο των ορκωτών λογιστών όσο και των δημόσιων οικονομικών ελεγκτικών μηχανισμών βρίσκονται στα χέρια της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, η οποία έδωσε εντολή για προκαταρκτική εξέταση....

Ιτιώτικα Κούλουμα στο Λιμάνι της Ιτέας.


Τα φάγαμε όλοι μαζί

Του Αθανάσιου Καρανάσιου. Πολ. Μηχανικού – Επιμελητή.
«Τα φάγαμε όλοι μαζί» ή μας τα φάγανε και μας τα τρώνε τσίκι-τσίκι τα «πιράνχας»; ΕΕ των λαών και ΟΝΕ των εταίρων, ανέκδοτα για αφελείς – Η απώλεια της δημόσιας, της ιδιωτικής περιουσίας και της εθνικής κυριαρχίας – Οι πλούσιοι πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι – Οι εγκληματίες και οι αθώοι – Οι δράστες και τα θύματα – Οι πονηροί και τα κορόιδα…

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ (βίντεο με την στιγμή της σύγκρουσης)

Μητέρα 33 χρόνων και το 3χρονο αγοράκι της είναι δύο από τα τραγικά θύματα του πολύνεκρου τροχαίου που σημειώθηκε το απόγευμα σε πάρκινγκ της εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας κοντά στο Ύπατο Θηβών, στο ρεύμα προς Λαμία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Peugeot στο οποίο επέβαινε 3μελή οικογένεια σταμάτησε στο πάρκινγκ που υπάρχει στο σημείο και έχει και τουαλέτες.

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Το καρναβάλι στο λιμάνι της Ιτέας 2017.

Αν και δεν είχαμε βοηθό τον καιρό το καρναβάλι στο Λιμάνι της Ιτέας για το 2017 έγινε πραγματικότητα και με μεγάλη μάλιστα επιτυχία. Παρά την βροχή χίλιοι και πλέον καρναβαλιστές και πλήθος κόσμο παρακολούθησε την μεγάλη παρέλαση στο λιμάνι με πολύ κέφι και διάθεση για διασκέδαση. Το ΚΑΠΗ Ιτέας και ο σύλλογος συνταξιούχων Ιτέας, Κίρρας, Τριταίας μοίρασαν χαλβά και γλυκό νεραντζάκι σε όσος παρευρέθησαν στην εκδήλωση. 
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό και βίντεο από την καρναβαλική παρέλαση.

Νέα 'Πόρτα' Τραμπ στο δείπνο δημοσιογράφων του Λευκού Οίκου



Νέο "χτύπημα" του Αμερικανού προέδρου. Κόντρα στην παράδοση, θα είναι απών από το καθιερωμένο δείπνο, ευχόμενος "να περάσουν όλοι ένα ωραίο βράδυ" Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ γνωστοποίησε ότι δεν θα πάει στο ετήσιο δείπνο της Ένωσης Ανταποκριτών Λευκού Οίκου (WHCA) στα τέλη του Απριλίου, σε μια ρήξη με την παράδοση της συνάντησης του επικεφαλής του αμερικανικού κράτους με δημοσιογράφους και διασημότητες, όπου είθισται να επικρατεί χιουμοριστικό κλίμα.

Ποινική δίωξη στον Ψυχάρη για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα 48 εκατ. ευρώ

Η ΝΔ κατηγορεί το ΣΥΡΙΖΑ ότι έκοψε το ΕΚΑΣ... Η αλήθεια είναι...δείτε αυτό

Επειδή ο κ. Γεωργιάδης είπε παλι σε τηλεοπτικό Δίαυλο ότι το ΕΚΑΣ κόπηκε το 2016 , ΔΕΙΤΕ στο βιντεο του Αυτιά, που ομολογεί οτι ειχε ψηφίσει το κόψιμο απο το 2010 !  Aπο το 2010 έχει υπογράψει τα πάντα. 
Δείτε το βίντεο πριν το κατεβάσει.

Θυμάστε την Αμφίπολη; Θαμμένη στην αδιαφορία

Φανή Χαρίση, Αριστείδης Μάτιος
Ερημοι δρόμοι και ελάχιστοι κάτοικοι. Αυτό είναι το σκηνικό στη Μεσολακκιά Σερρών, εκεί που πριν από περίπου δύο χρόνια είχαν στραφεί τα φώτα του πλανήτη, καθώς παρακολουθούσε με κομμένη ανάσα τη σκαπάνη των αρχαιολόγων στον Τύμβο Καστά, οι οποίοι αναζητούσαν τον τάφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου ή κάποιου συγγενούς του σε ένα πελώριο ταφικό μνημείο.
Το καλοκαίρι του 2014 η Μεσολακκιά των 300 κατοίκων έγινε το επίκεντρο του κόσμου. Τα ευρήματα της ανασκαφής είχαν γίνει αντικείμενο συζήτησης και προβολής ακόμα και στα διεθνή μέσα, με τους αρχαιολόγους να ερίζουν για χρονολογίες και ιστορικά πρόσωπα.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ Ντοκυμαντέρ της ΕΡΤ για τα ΤΡΟΛ και τις ομάδες ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ του Μαύρου Μετώπου.

«Βασιλιάς – καρνάβαλος των θαλασσοδανείων ο Μητσοτάκης»!

«Το χρεοκοπημένο σύστημα επικοινωνίας της ΝΔ ξαναχτύπησε και όχι τυχαία στις Απόκριες. Ο χρεοκοπημένος ΔΟΛ του κ. Ψυχάρη κερνάει και η χρεοκοπημένη -και όχι μόνο οικονομικά- ΝΔ του κ. Μητσοτάκη πίνει…», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας στην ανακοίνωση που εξέδωσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή δημοσίευμα του ΒΗΜΑτος για τα δάνεια του κ. Καλογρίτσα από την Τράπεζα Αττικής.

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Ο Μητσοτάκης έδιωξε τον Κασαπίδη γιατί είπε την αλήθεια για την φέτα!

Αλλαγές στη «σκιώδη κυβέρνηση» που αποδεικνύεται θέατρο σκιών του Μητσοτάκη ανακοίνωσε ο ίδιος ο πρόεδρος του κόμματος! Αφορμή ήταν η καθαίρεση του βουλευτή Κοζάνης Γιώργου Κασαπίδη από την θέση του τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Τα αιολικά πάρκα καταστρέφουν το τοπίο και είναι επιβλαβή για τα φυσικά αποθέματα.

Οι Συριζο-ΑΝΕΛ προσπαθούν εναγώνια να πείσουν τους Γερμανούς και τους Δανούς πως είναι οι πιο καλοί μαθητές της Energiewende: όλοι τους φαίνεται να ονειρεύονται να γεμίσουν τις βουνοκορφές μας αιολικά, προκειμένου να μην πέσει η τιμή της μετοχής της Vestas, της Siemens, της Nordex ή της Enercon.

ΜΑΤ του Παπαγγελόπουλου στην ΟΜΕΡΤΑ της διαπλοκής: Ετοιμάζεται νομοσχέδιο για την επιστροφή χρημάτων στο Δημόσιο

ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΣΤΟΜΑΤΑ
«Ούτε ο πρωθυπουργός ούτε εγώ ούτε κανένα άλλο μέλος της κυβέρνησης διανοήθηκε ποτέ να παρέμβει στο έργο της Δικαιοσύνης», τονίζει ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, αρμόδιος για θέματα διαφθοράς, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, και προσθέτει.

Τραμπ: Κίνδυνος για την χώρα τα διεφθαρμένα ΜΜΕ

Αποτελούν κίνδυνο για κάθε χώρα θα προσέθετα εγώ...
Τα κατ' επίφαση μέσα ενημέρωσης εν γνώσει τους δεν λένε την αλήθεια. Αποτελούν μεγάλο κίνδυνο για τη χώρα μας. Οι αποτυχημένοι @nytimes (New York Times) έχουν γίνει ένα αστείο.
Όπως επίσης και το CNN. Λυπηρό ! 

Το κόστος της δραχμής

Οι παραμετρικές απώλειες για το ευρωπαϊκό σύστημα από μια πιθανή αποχώρηση της Ελλάδας από το ευρώ ή αδυναμία πληρωμής των δανείων της ξεπερνούν το 1,5 τρισεκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με απόρρητη έκθεση της ΕΚΤ που επικαλέστηκε η ΕΡΤ.

Η διαπλοκή έπνιγε την Ελλάδα! Μισό δις πάνω από τον στόχο ο Γενάρης του 2017

Σε επίπεδα σημαντικά υψηλότερα από τον στόχο του προϋπολογισμού διαμορφώθηκε το πρωτογενές πλεόνασμα τον Ιανουάριο του 2017, το οποίο ανήλθε σε 1,019 δισ. ευρώ έναντι πρωτογενούς πλεονάσματος 1,003 δισ. ευρώ τον ίδιο μήνα πέρυσι. Ο στόχος του προϋπολογισμού για τον Ιανουάριο του 2017 προέβλεπε πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 670 εκατ. ευρώ.

Ο πόλεμος κατά των μετρητών. Οδεύουμε προς έναν ολοκληρωτισμό; Τα κίνητρα και οι υποκινητές

Υπάρχει ένας πόλεμος που βρίσκεται σε εξέλιξη. Πρόκειται για τον πόλεμο κατά των μετρητών. Διεξάγεται σε όλο τον κόσμο, ενώ στην χώρα μας έχει λάβει μια ιδιαίτερα επιθετική μορφή. Οι πολιτικοί μαζί με τους τραπεζίτες, υποστηρίζουν ότι αυτό θα κάνει πιο ασφαλή την κοινωνία μας. Όμως τίθεται το ερώτημα, μήπως πρόκειται για ακόμη μια προπαγάνδα; Μήπως αφορά στον απόλυτο έλεγχο των πολιτών και των χρημάτων τους από το κράτος και τις τράπεζες; Μπορεί η κατάργηση των μετρητών να σημαίνει κατάλυση της Δημοκρατίας και των προσωπικών μας ελευθεριών;

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Εξέταση των νόμων για τους φόρους και τα τέλη των αλιέων ζητούν 46 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Να επανεξετάσει το σύνολο των φόρων και των τελών που αφορούν τους αλιείς και να διευκρινίσει μία σειρά διαδικασίες που αφορούν την άσκηση του επαγγέλματός τους, καλούν τον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, 46 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με στόχο να διασαφηνιστούν πλήρως οι διοικητικές και φορολογικές υποχρεώσεις αυτών των επαγγελματιών.

3ΗΜΕΡΟ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ - ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2017


Η πρώτη ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ μετά το Eurogroup - ΒΟΜΒΑ για το πολιτικό σκηνικό, κόλαφος για τον Μητσοτάκη

Νέα δημοσκόπηση δημοσιεύεται στο ΧΩΝΙ που κυκλοφορεί εκτάκτως το Σάββαρο. Η δημοσκόπηση της Bridging Europe δείχνει τον ΣΥΡΙΖΑ να προηγείται, αλλά και τους πολίτες στην συντριπτική τους πλειοψηφία να χαρακτηρίζουν μεγάλη νίκη της κυβέρνησης και της χώρας την πολιτική συμφωνία στο Eurogroup.

ΦΟΥΣΚΩΝΑΝ ΤΙΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΖΑΝ ΔΙΣ!!

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΕ ΕΚΛΕΨΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΔΙΟΓΚΩΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ!
Ας ξυπνήσει και η κυβέρνηση, Που ήταν η μόνη που ενώ της ζητούσαν ανακεφαλαιοποίηση 25 δις την έκανε μόλις με πέντε (!!!) να τους δέσει, που έχουν το θράσος και μιλάνε.

Το τσεκούρι του Κυριάκου

Του Κώστα Βαξεβάνη
Νόμος και τάξη, που θα έλεγε και ο Άδωνις αν δεν φοβόταν μήπως τον χειροκροτήσει έμπλεος χαράς ο Νίκος Μιχαλολιάκος. Γιατί ο νόμος και η τάξη στη ΝΔ έχουν και ιστορία αλλά έχουν και πρόσωπα. Και αν αφήσουν να τη διηγηθεί ο Μάκης Βορίδης, θα εξηγήσει πώς ακριβώς καθαρίζονται τα Εξάρχεια, με μια βόλτα και ένα τσεκούρι.
Έχει πρόσωπα η τάξη της ΝΔ, θύματα αυτών που εννοούσαν το νόμο όπως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με σιδερένια πυγμή, παλαιοκομματικές αντιλήψεις και αυταρχικές πολιτικές. Έχει το όνομα της Σωτηρίας Βασιλακοπούλου, των Κουμή και Κανελλοπούλου, του Νίκλου Τεμπονέρα, του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

ΔΝΤ: Όταν υποκρίνεσαι ότι μπορούν να αποπληρωθούν μη εξοφλήσιμα χρέη, το μόνο που πετυχαίνεις είναι η εξασθένηση της οφειλέτριας χώρας

Τους λόγους, για τους οποίους είναι απαραίτητη η ελάφρυνση χρέους από την αρχή του προγράμματος για μία χώρα με μη βιώσιμο χρέος καθώς και ο καθορισμός ρεαλιστικών στόχων του προγράμματος, αναλύουν κορυφαία στελέχη του ΔΝΤ - ο επικεφαλής της Νομικής Διεύθυνσης Σον Χάγκαν, ο οικονομικός σύμβουλος Μορίς Όμπστφελντ και ο Διευθυντής του Ευρωπαϊκού Τμήματος Πόουλ Τόμσεν - σε άρθρο τους στο blog του Ταμείου (iMF direct).

Μιλάμε για κατάντια...

Μετά και το τελευταίο "περιστατικό" όπου οι γαλάζιοι ευρωβουλευτές στήριξαν με την ψήφο τους τα συμφέροντα των πολυεθνικών και όχι των Ελλήνων αγροτών (βλέπε Ελληνική Φέτα), γεννάται ευλόγως το ερώτημα με ποιούς τελικά είναι η ΝΔ του Κυριάκου και του Άδωνη, γιατί σίγουρα δεν είναι με τους πολίτες και την κοινωνία.

Αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Δελφών

1.Αποκριάτικες Εκδηλώσεις στους Δελφούς

Αποκριάτικες εκδηλώσεις στην Φωκίδα

1. Μασκέ Πάρτι του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλλιθέας, 24 Φεβρουαρίου 2017

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Τεράστιο το ενδιαφέρον των εργοδοτών για τα δύο νέα προγράμματα του ΟΑΕΔ

Πάνω από 100 εργοδότες έσπευσαν -σε μόλις 30 λεπτά της ώρας- να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τα δύο νέα προγράμματα του ΟΑΕΔ που άνοιξαν σήμερα, τα οποία αφορούν την πρόσληψη 15.000 ανέργων, ηλικίας άνω των 50 ετών, σε θέσεις πλήρους απασχόλησης.

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ Ή ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ !!!


Σεμινάριο Πυρασφάλειας και Πυροπροστασίας στο Κέντρο Υγείας Ιτέας (φωτος)

Εκδήλωση-σεμινάριο με θέμα Πυρασφάλεια, Πυροπροστασία και μέτρα προστασίας για το Κέντρο Υγείας Ιτέας, πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 23/2/2017 στην αίθουσα συγκεντρώσεων του ΚΥ Ιτέας. Της ενημέρωσης επιμελήθηκε από πλευράς της Πυροσβεστικής  ο Διοικητής της υπηρεσίας επιπυραγός κ. Ι. Κολομπούρος και ο Πυρονόμος κ. Δ. Βεληκάρης.

Στο μικροσκόπιο οι 303 απ'ευθείας αναθέσεις του Δήμου Δελφών.

Για ανωμοτί καταθέσεις κλήθηκαν τέσσερα μέλη της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής από τον κ. Εισαγγελέα, καθώς ερευνάται καταγγελία πολιτών για τις εκατοντάδες αναθέσεις που έγιναν το καλοκαίρι του 2014. Την καταγγελία είχαν κάνει τον Οκτώβριο του 2014 οι κύριοι Χρήστος Βανδώρος και Πέτρος Βέργος, ενώ καλούνται να καταθέσουν ανωμοτί ο τότε Δήμαρχος κ. Θανάσης Μανανάς και οι τότε Αντιδήμαρχοι κ. Στάθης Μαντζώρος, κ.Παναγιώτης Ταγκαλής και κ.Λέλα Μπακολουκά.

ΙΤΙΩΤΙΚΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ


NASA: Βρήκαμε επτά πλανήτες, πανομοιότυπους με την Γη

Επτά πανομοιότυποι με τη Γη πλανήτες βρέθηκαν σε τροχιά γύρω από το ίδιο αστέρι-νάνο, σε απόσταση 40 ετών φωτών μακριά, όπως ανακοίνωσε σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου η NASA. Οι πλανήτες είναι παρόμοιοι σε μέγεθος με τη Γη και στην επιφάνειά τους επικρατούν παρόμοιες θερμοκρασίες, όπερ σημαίνει ότι μπορεί εκεί να βρίσκεται νερό σε υγρή μορφή.

Παράταση στις συμβάσεις μίσθωσης έργου σχολικών καθαριστριών (ΦΕΚ)

Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ ο νόμος 4452/17: «Ρύθμιση θεμάτων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας, της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδας και άλλες διατάξεις» με το άρθρο 8 του οποίου αντικαθίσταται η παρ. 3 του άρθρου 36 του ν. 4305/2014 και τροποποιείται η υποπερίπτ. αα΄ της περίπτ. γ΄ της παρ. 1 του άρθρου 18 του ν. 3870/2010 παρατείνοντας και για το διδακτικό έτος 2017-2018 το µεταβατικό στάδιο που αφορά την απασχόληση προσωπικού µε συµβάσεις µίσθωσης έργου µε αντικείµενο τον καθαρισµό των σχολικών µονάδων».

Ανάσα για τις επιχειρήσεις ο εξωδικαστικός μηχανισμός ρύθμισης οφειλών

Δελτίο Τύπου της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Δ. ΔΕΛΦΩΝ
Ανάσα για τις επιχειρήσεις ο εξωδικαστικός μηχανισμός ρύθμισης οφειλών
Το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης θέτει σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση το πολυαναμενόμενο νομοσχέδιο με τίτλο «Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρηματιών».

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Ο ΕΝΤΙΜΟΣ ΠΕΠΟΝΗΣ ΑΣΚΗΣΕ ΕΦΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ENERGA: ΙΣΟΒΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Έφεση κατά της πρόσφατης απόφασης, για τους κατηγορούμενους στην υπόθεση της Energa – Hellas Power άσκησε ο εισαγγελέας Εφετών Γρηγόρης Πεπόνης, ζητώντας τις μέγιστες ποινές και την εξαφάνιση κάθε ελαφρυντικού»

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...