Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Δ.Κ. ΙΤΕΑΣ

Παρακαλούμε όπως στις 17 Ιανουαρίου 2018, ημέρα Τετάρτη ώρα 19:30 προσέλθετε στην Ιτέα και στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δημοτικής Ενότητας Ιτέας του Δήμου Δελφών, σε δημόσια τακτική συνεδρίαση, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 88 του Ν. 3852/2010 με θέματα ημερήσιας διάταξης :

  • 1. Άδεια παράτασης ωραρίου λειτουργίας μουσικής-μουσικών οργάνων στο κατάστημα «Εστιατόριο- Καφέ Μπάρ» του Αλεξανδρόπουλου Νικολάου του Κων/νου με την επωνυμία «BASE 89» το οποίο βρίσκεται επί της οδού 28ης Οκτωβρίου 89 στην Δ.Κ. Ιτέας του Δήμου Δελφών.
  • 2. Γνωμοδότηση για χορήγηση άδειας τοποθέτησης σήματος απαγόρευσης στάθμευσης και απότμησης πεζοδρομίου σε ιδιοκτησία του κ. Βακάλη Γεωργίου επί της οδού Καποδιστρίου 64 στην Ιτέα ύστερα από το υπ΄ αριθμ. 30215/20-12-2017 έγγραφο της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Δελφών.
  • 3. Επί αιτήσεως κ. Τζαβάρα Θεόφιλου του Δημητρίου (αριθμ. πρωτ. 25368/30-10-2017) .
Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου
της Δημοτικής Κοινότητας Ιτέας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...