Σάββατο 19 Μαΐου 2018

Τραγωδια σε ανατροπή νταλίκας στο Μπράλο Φθιώτιδας. Νεκρός ο 26χρονος οδηγός.

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 26χρονος οδηγός νταλίκας, ο οποίος από  άγνωστη προς το παρόν αιτία, έχασε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, βγήκε από το οδόστρωμα και ανατράπηκε. Η τραγωδία εκτυλίχθηκε το βράδυ της Παρασκευής όταν ο οδηγός - κάτω από άγνωστες συνθήκες- έχασε τον έλεγχο, στον δρόμο προς Μπράλο.

Μετά την ανατροπή της νταλίκας, ο άτυχος 26χρονος εκτοξεύθηκε από το όχημα και εγκλωβίστηκε ανάμεσα στην καμπίνα και ένα δέντρο.
Στο σημείο έσπευσαν το ΕΚΑΒ, η 7η ΕΜΑΚ, η Τροχαία και η Πυροσβεστική. Οι διασώστες αρχικά απεγκλώβισαν τον άτυχο οδηγό, ενώ στη συνέχεια για αρκετή ώρα ερεύνησαν εξονυχιστικά την περιοχή μήπως υπήρχε και συνεπιβάτης στη μοιραία νταλίκα, κάτι που δεν επιβεβαιώθηκε.


ΠΗΓΗ: Lamiareport.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...