Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

"ΑΡΙΣΤΕΙΑ"! Τοπική της ΝΔ έκλεβε ρεύμα από την ΔΕΗ και νερό από την ΕΥΔΑΠ

ΜΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ
Συνεργείο της ΔΕΗ προχώρησε χθες, σύμφωνα με δημοσίευμα τοπικής ιστοσελίδας (irafina.gr), στη διακοπή της ηλεκτροδότησης στην Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας Ραφήνας, αφού διαπίστωσε ότι ήταν παράνομη.

Ευχόμαστε να μην ισχύει, αλλά δεν πέφτουμε κι από τα σύννεφα! Διόλου περίεργο αν σκεφτεί κανείς πως η Νέα Δημοκρατία χρωστάει στη ΔΕΗ 566.516€ (καλά διαβάσατε) και δεν αποπληρώνει ούτε cent. Μάλλον λογικό ακούγεται να μη θέλουν να… αυξήσουν αυτό το χρέος οπότε γιατί να μην κλέψουν;
Η ρευματοκλοπή φαίνεται πως είναι μια πολύ καλή λύση, για ένα κόμμα που κατέκλεψε τον τόπο μέχρι που τον χρεοκόπησε. Άλλωστε, με βάση τις καθημερινες αποκαλύψεις, έχει πια γίνει ξεκάθαρο πως συνέχιζαν να τον λεηλατούν ακόμη και την περίοδο των μνημονίων όταν, για να μην κηρύξει επισήμως πτώχευση η χώρα, «φτωχοποιούσαν» τη μεσαία τάξη και διαμοίραζαν τα «ιμάτια» της στο Διευθυντήριο των δανειστών και στους εκλεκτούς του τύπου για να λειτουργούν ως… «λιβανιστήρια»!

Αλίμονο στον μεροκαματιάρη που χρωστά ρεύμα, κι αν δεν υπήρχε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ να νομοθετήσει δωρεάν ρεύμα στους άπορους και εκπτώσεις στους οικονομικά ασθενείς (όπως και ανοχή για χρέη στη ΔΕΗ μέχρι 1000€), θα έμενε στο «σκοτάδι». Όπως ευθαρσώς άλλωστε δήλωσε και η Κατερίνα Μάρκου της ΝΔ: «Οι φτωχοί δεν πρέπει να έχουν δωρεάν ρεύμα, γιατί θα… ζητήσουν κι άλλοι»! Το ρεύμα στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ γιατί δεν το κόβουν άραγε, με μισό εκατομμύριο χρέος;
Θέλει θράσος όμως λίγες μέρες μετά από εσωκομματικές εκλογές -για ακόμη μια φορά- ίντριγκας, συνδιαλλαγής και νοθείας (όπως καταγγέλουν στελέχη τους από όλη τη χώρα), να εμφανίζονται ως «άσπιλες παρθένες» για να μας «σώσουν» από τα δεινά που αυτοί προκάλεσαν. Ας κοιτάξουν καλύτερα πρώτα, όσο κάποιοι άλλοι σηκώνουν όρθια τη χώρα από τα βράχια που αυτοί την έριξαν, να συμμαζέψουν λίγο το «μαγαζί» τους!
Με κάποιους πρόχειρους υπολογισμούς τα 230.000.000€ που χρωστούν στις τράπεζες, τα 566.516€ που χρωστούν στη ΔΕΗ, τα χρέη σε νοίκια, τα χρέη προς εργαζόμενους τους και ασφαλιστικά ταμεία, τα 3.000.000€ προσωπικό χρέος του Μητσοτάκη για τα «θαλασσοδάνεια» του Κυρηκα Χανίων θα χρειαστούν κάπου… 353 χρόνια για να τα ξοφλήσουν. Μετά ας ξαναζητήσουν την ψηφο των Ελλήνων που έριξαν στη φτώχεια και την κατήφεια κι αυτή τη στιγμή πληρώνουν ακόμη όλα αυτά τα δικά τους χρέη, αμέσως ή εμμέσως!
Τυχαίος βεβαίως ο αριθμός 353… Εμπνευσμένος από τους 353.000 Έλληνες που φονευθησαν κατά την Γενοκτονία των Ποντίων και σήμερα τιμούμε τη μνήμη τους. Οι υπόλοιποι Έλληνες βεβαίως, γιατί αν κρίνουμε από την προχθεσινή ξεδιάντροπη προσβολή του κου Μητσοτάκη στους Ίμβριους, μάλλον η ΝΔ βλέπει πλέον στις μελανότερες σελίδες της ιστορίας μας μόνο… «συνωστισμούς»! «Υπόδειγμα ειρηνικής συμβίωσης Ελλήνων-Τούρκων» θεωρεί την Ιμβρο της Εθνοκάθαρσης από το «γιαταγάνι του Σουλτάνου» η ΝΔ του Μητσοτάκη. Όχι δεν είναι «λίγος», είναι επικίνδυνος!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...